Fritid som selvstændig?

10 ting i kontorlivet som jeg hader…og andre elsker

Jeg har ikke det vilde udbud af kollegaer, eftersom jeg er selvstændig med #smallbiz.

Og jeg savner det faktisk overhovedet ikke. Ligesom der er så mange andre ting, jeg heller ikke savner.

Mine tidligere kollegaer har haft følgende argumenter for at komme på arbejde hver dag. De fleste af dem er en del af årsagerne til, jeg ikke gider kontorlivet 🙂

  1. Det er så dejligt at have nogle at snakke med om alt muligt  (Jeg er rimelig introvert. Og hader smalltalk…så nej, det er det faktisk ikke for mig 🙂 )
  2. Der er altid så livligt  (Ja, det er der. Og det forstyrrer mit arbejdsflow helt vildt)
  3. Maden i kantinen er virkelig god (Det er den. Og jeg tog 3 kg på på en måned af samme årsag. Efter at have taget 25 kg på i en graviditet. Hurra)
  4. Vi kan høre radio hele dagen (Måske hvis det var en anden radiokanal, der skiftede playliste lidt oftere? Fx bare en gang om ugen?)
  5. Julefrokosten er fantastisk, der bliver ikke sparet på noget! (Det gør der ikke. Lige det savner jeg faktisk. Især det med parykkerne)
  6. Vi griner helt vildt meget på kontoret (Og når jeg savner et godt grin, ser jeg #curlingklubben på youtube. Eller gamle klip fra Banjos Likørstue. Især det hvor Karsten Lykke besøger Pølles køkken )
  7. Der er både vinklubber, kunstklubber og alt muligt. Alle kan blive medlem! (Men som introvert har man faktisk ikke brug for endnu flere tidspunkter på dagen, hvor man skal forholde sig til andre mennesker)
  8. Vi sætter selv vores egen hverdag  (Det gør jeg også. Og det er fedt)
  9.  Der er kage hver torsdag (Ja. Som jeg ikke kan styre. Så nej tak 🙂 )
  10. Vi har den nyeste Iphone som firmatelefon! (Nu foretrækker jeg Samsung Galaxy, men bortset fra det, er jeg ikke drevet af gadgets-goder på arbejdspladsen. Hvis de lokkede med rengøring, rens af tøj og måltidskasser fra Aarstiderne eller Nemlig, ville jeg nok være lidt mere misundelig)

Man skal gøre det man er god til. Og dem, der elsker kontorlivet, skal udleve det. Ligesom dem, der er til noget andet, skal gøre det. Uden at det gør dem til værre eller bedre mennesker af den grund. Vi er bare forskellige

God mandag derude. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fritid som selvstændig?