Flere anekdoter fra et kontorliv

10 kommentarer fra kontoret

Der nok lige skulle have været vendt en ekstra gang i hovedet, inden de kom ud

#1:  Hold da kæft du ligner lort her til morgen (Tak. Skidefedt)

#2: Hvorfor sender din mand dig blomster på kontoret? Har han lavet noget han ikke skulle? Jeg ville ALDRIG sende min kone blomster på kontoret (det var vores bryllupsdag. Jeg prøvede at sige det, men det var ikke interessant)

#3: Skal du være med i cirkus? Du ligner en klovn med din makeup (som ikke var overdrevet. Der var bare lidt ekstra knald på øjenlågene)

#4: Hvorfor opretter du varer med fejl på? Er du klar over hvor mange penge vi mister på det? Hvad tænkte du på, da du gjorde det? (det var EN vare. Det var en tastefejl i “meter”)

#5: Du kan ikke bare tage fri den 21 december. Det er den travleste dag på året! (Der var helt stille efter kl. 11. Indtil da ringede der 5 telefoner og der blev sendt 20 pakker. Ligesom året forinden)

#6: Er det dig, der har bagt brunkager? De smager næsten lige så godt som dem man køber. (ikke sagt i sjov. Jeg tog ikke flere med)

#7: Er det dig, der har lavet kaffe? Den er alt for stærk. Du skal bruge mindre kaffe. (det var ikke mig. Jeg lavede  og drak aldrig kaffe på kontoret)

#8: Ring lige til din leverandør og sig, de ikke skal sende hende der kontaktpersonen ud igen. Hun stinker af parfume og jeg fik ondt i hovedet (Ja, jeg ringer med det samme. Det kan jeg da godt sige videre til en leverandør)

#9: Du kan ikke bare sætte alle varer til udgået. Der er jo kunder der ringer og spørger efter dem. Så mister vi kunder på grund af dig! (Det var i 2011. Og det drejede sig om Windows 95, der alligevel ikke var på lager)

#10: Den kjole er da alt for kort til din alder! (Jeg var 33 år og usikker og gik hjem og smed den ud)

Der er så dejlig fredeligt på mit hjemmekontor. De eneste kommentar jeg får er fra min mand, når han kommer hjem i frokosten og siger, jeg ser dejlig ud.

#livetsomiværksætter

God mandag derude 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere anekdoter fra et kontorliv