10 kommentarer fra kontoret

Ligner man leverpostej, når man arbejder hjemme?

Halløj derude

Når jeg fortæller andre, jeg har hjemmekontor, spørger de ofte, om det ikke er dejligt, jeg kan have afslappet tøj på hele dagen og slipper for at tage makeup på.

Men sådan har jeg det faktisk ikke. Jeg er jo på arbejde, og det eneste der har ændret sig er, jeg er ansat af mig selv og arbejder hjemme i stedet for på et kontor. Jeg er stadig professionel og  skal stadig forholde mig til samarbejdspartnere, leverandører og kunder, og selv om det meste er per mail, er det vigtigt, alle har en følelse af professionalisme.

Hvis jeg sidder i nattøj med et ansigt, der skræmmer små børn væk, så performer jeg dårligere.

Hvis jeg sidder i pænt tøj, altså ikke festtøj :-), og har lagt makeup, så føler jeg, jeg tager mig ud fra min bedste side. Og performer meget bedre. Det har alle kunderne fortjent.

Og derudover, så har jeg en fast aftale med min mand om at spise frokost sammen en gang om ugen. Jeg ved aldrig, hvornår det er, det kommer helt an på, hvor mange møder han har. Og han har især fortjent noget smukt at se på. Så jeg er altid klar til at han sms’er og spørger om jeg skal med til frokost. Jeg skulle jo nødig risikere, han kigger mere efter alle de mange kvinder på hans kontor end efter mig.

Men hver weekend har jeg svært ved at komme ud af nattøjet. Jeg har en fleecedragt fra karmameju, som jeg lever i hele vinteren, når det er weekend. Og der skal vægtige grunde til at få mig ud af den.

Hav en god dag derude.

Klar til frokost med manden

Hilsen Stine

www.partyartikler.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 kommentarer fra kontoret