Ligner man leverpostej, når man arbejder hjemme?

Skal man holde fest, når Danmark er lukket ned?

Hej derude,

Det korte svar er ja. Det skal man. Men man skal ikke invitere 10 eller 25 eller 40 mennesker.

I lørdags skulle vi holde fest for min datter, der fyldte 13 år. Det var før, det hele for alvor spidsede til, og alligevel meldte alle undtagen mormor og min papstorebror fra. De bor begge under forhold, hvor det er nemt at isolere sig, så ingen panik her.

Min datter var SÅ ked af det. Hun følte sig betydningsløs og svigtet, og det gjorde bare så ondt på mig at se.

Heldigvis har jeg muligheden for at hjælpe – nok lidt hurtigere end andre.

Jeg har en webshop, der handler med festartikler. Og jeg køber altid ekstra hjem til vareprøver, gratis reklamegaver til bloggere eller instagrammere og andre gange er der ting, der er gået i stykker under fragt og ikke kan sælges.

Og derfor kunne jeg lige rode vareprøve-lageret igennem og finde nogle bannere og balloner, som jeg fyldte huset med og en masse konfetti på bordet. Det så rigtig festligt ud, og selv om hun stadig var ked af det, kunne hun alligevel ikke holde begejstringen tilbage.

Den allerbedste gave kom fra min papstorebror, der kom i sin røde Tesla S75D og gav hende en lang tur i den. Så kan man jo dårligt få en bedre fødselsdag.

Så hold festerne alligevel. Fejr dem, der skal fejres. Under de forhold det kan lade sig gøre. Opsæt et Skype-møde og aftal, I alle køber pizza og spiser sammen. Pynt op med balloner og bannere og brænd stjernekastere af.

Vi kan sagtens være sammen hver for sig, det kræver bare man tænker i alternativer.

Pas godt på hinanden og husk at holde af hinanden i stedet for at kritisere. Vi lytter meget mere bedre, når budskabet når budskabet leveres kærligt.

 

Hilsen

Stine / partyartikler.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligner man leverpostej, når man arbejder hjemme?