3 tegn på du bør tage dit liv op til overvejelse

6 Instagram-konti jeg følger

Hej derude

Disclaimer: Dette er ikke et sponsoreret indlæg. Det er udelukkende baseret på mine egne holdninger.

Jeg bruger en del tid på Instagram. Både professionelt, hvor jeg bruger det til markedsføring; men også privat fordi det bare er hyggeligt.

Professionelt bruger jeg det selvfølgelig til markedsføring. Men jeg bruger det også til inspiration, både i forhold til udvalg af festartikler, men også i forhold til dekoration af fester, da jeg drømmer om en dag at få en aftale med en festarrangør. Jeg følger ikke konkurrenter, men til gengæld lignende virksomheder i Sydamerika, Dubai og USA, da de virkelig går all in på fester.

Privat er det en stor blanding af familie, interesser og nysgerrighed. Dog er det udelukkende konti, der gør mig glad. Hvis nogle har mange negative posts eller spammer med reklameindlæg flere gange dagligt, så holder jeg enten op med at følge dem eller slukker for dem. For mig handler Instagram om positiv energi og glæde.

Her er de 3 Instagram-konti jeg følger professionelt og de 3 jeg følger privat, som jeg giver mig bedst energi:

PROFESSIONELT:

  1. @nyborgblomster – De har de flotteste buketter og blomsterarrangementer. Jeg har altid lyst til at købe blomster, når jeg ser deres insta
  2. @pusserspopcorn – Pussers Popcorn  har det vildeste udvalg, hvis man skal holde fest. Jeg får lyst til at holde fest med alt muligt gear, når jeg ser deres posts
  3. @dreamkidsparties – Balloner, balloner, balloner. Hvem elsker ikke balloner? Og dreamkidsparties leverer varen. Jeg kunne godt tænke mig at se flere af den slags ballondecor i Danmark

PRIVAT:

  1. @mickicheng – Jeg kunne tænke mig at smage alle hans kager. Vildt flotte og ser så velsmagende ud. Og så er han bare så sød og positiv
  2. @ellis_atlantis – Jeg har fulgt Ellis i lang tid og så ham så efterfølgende i “Glow Up” på Netflix, og jeg er kun blevet mere imponeret. Han er SÅ god til makeup og egentlig mere en kunster end makeupartist
  3. @anders_morgenthaler – Hans humor er lige mig. Jeg elsker hans tegninger, hans skæve humor som nogle gange minder om Gary Larson men hans indlæg fra sommerferien eller bare det private er også fantastiske.

 

Hav en god onsdag derude og vejret er jo mest til at hænge ud på Instagram, så jeg håber, indlægget giver lidt inspiration.

Hilsen Stine

partyartikler.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tegn på du bør tage dit liv op til overvejelse