Gemmer du til natten?

5 serier jeg venter spændt på at streame

Hej derude

Disclaimer: Dette indlæg står for helt egen regning og indeholder mine egne holdninger. Jeg har intet modtaget i gave eller som sponsorat.

Jeg har en del serier på mine huskelister på diverse streamingtjenester. Vi abonnerer på HBO, Viaplay og Netflix og jeg har mindst 10 serier på hver tjeneste, jeg gerne vil se. I praksis ser jeg et afsnit af en serie om ugen, så der går nok 50-60 år, før jeg er igennem alle serierne. Jeg håber, jeg bliver meget gammel, så jeg når gennem dem alle. 🙂

Vores børn ser hele serier af gangen. Min datter har set “Orange is the new black” på en uge og den ældste så den nyeste sæson “Eventyrtid” på en eftermiddag. Og efterfølgende kunne man så høre ham gå og synge “Eventyrtiiiiid” den næste uge. 🙂

Der er dog nogle serier, jeg MÅ se og faktisk får set. De følgende 5 serier ser jeg helt vildt frem til af forskellige årsager:

På NETLIX

The haunting of Bly Manor , sæson 2 starter til oktober: Jeg er vildt bange for gysere. Da jeg var barn, så jeg lystigt alle gysere og havde så mareridt i 2-3 år efter; så jeg stoppede, da jeg var 16 år og har ikke set gysere siden. Men min datter er vild med gysere og for hendes skyld ser vi “The haunting of…”-serien sammen med faderen og den yngste. Den ældste får mareridt og vil ikke se med. Og det er faktisk hyggeligt at se dem sammen. Altså bortset fra når jeg skriger op og forskrækker alle…..

Star Trek Discovery, sæson 3 starter til oktober: Min mand og jeg har altid været helt vilde med Sci-Fi-serier begge to og har været til Star Trek-convention flere gange. Vi har set alt fra Star Trek-universet og ser også denne. Det gør vi mandag aften, smider ungerne i seng og tager en bærbar med i seng og putter sammen, mens vi ser et afsnit. Det er så fedt.

Section 31, premiere en gang næste år: Det er en spin-off til Star Trek Discovery med en af karaktererne fra Discovery som er en blanding af fashinerende og skruppelløs. Vi ved ikke så meget om plottet, men det er lige meget. Det er jo Star Trek!!

På HBO

A discovery of witches, sæson 2 kommer i januar 2021: Det er en serie, jeg ser alene. Jeg gider ikke at dele den med nogle. Jeg har læst bøgerne og var helt væk i dem. Jeg forudbestilte dem på kindle i dyre domme, fordi jeg havde meget svært ved at vente. Og de er alle pengene værd – derfor ser jeg selvfølgelig også serien. Som lever op til alle mine forventninger. Og helt ærligt, Matthew Goode er med. Hvordan kan en serie ikke være god, når han er med…

His dark materials, sæson 2 starter i november 2020: Jeg har læst alle tre bøger af Phillip Pullman, da jeg var 13 år. Og igen i 20’erne og de er bare så gode med medrivende. Og det er serien også. Den er helt vildt godt filmet og fortalt. Og det bedste er at alle tre børn elsker den. Så det er en familiebegivenhed. Hver onsdag sidder vi og ser et afsnit med popcorn og tæpper. Det er bare så fedt at alle kan og gider at dele det.

Jeg håber, I også får set en masse serier. Forhåbentlig lidt mere end de 2-3 afsnit jeg ser om ugen . 🙂

Hav en god onsdag derude.

Hilsen

Stine / partyartikler.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gemmer du til natten?