Skal man holde fest, når Danmark er lukket ned?

Selvstændig eller hjemmegående?

Hej derude,

Jeg har hjemmekontor. Normalt er det dejligt og fungerer som en drøm, og mine dage er så rigeligt fyldt ud med min webshop og alle de administrative opgaver, såsom momsafregning og bogføring.

Det er dog blevet lidt af en udfordring her på det sidste.

Vi har tre børn på 15, 13 og 7 år. De er selvfølgelig hjemme.

Min mand arbejder hjemme. Han har masser af møder og befinder sig i kælderen hele dagen. Han arbejder med store projekter og har brug for total ro under møder, så ingen 7-årige der leger krig med et lyssværd i baggrunden;, en 15-årig der råber alle sætninger i stedet for at tale normalt og en 13-årig der danser rundt.

De er sammen med mig. På mit hjemmekontor – og alle andre steder hvor de har efterladt tallerkener, brugt tøj og sko med jord på.

Jeg får intet lavet. Så nu er jeg hjemmegående.

Og kan vi lige tale om, hvor meget af min dag, der går med hjemmeskole? Alt, alt for meget tid. Det er overambitiøst at forvente, forældre med fuldtidsarbejde (især som selvstændig) kan bruge 4 timer hver dag på hjemmeundervisning. De to yngste har brug for at jeg sidder sammen med dem; der er mange spørgsmål eller forsøg på at stikke af, og jeg kan ikke bare tage billeder af varer, opdatere min shop eller bogføre. Jeg har simpelthen ikke ro til det.

Så vores økonomi er sat på hold. Min webshop er sat på hold.

Til gengæld har vi fået en sjælden mulighed forærende. For at komme helt ind under huden på hinanden. Lære at være sammen og lave fede ting sammen.

Og DET er det hele værd. Jeg har skruet ned for hjemmeskolen – vi kører to timer hver dag. Resten af tiden går med oprydning, tøjvask, trampolin, leg i haven og sammentid. Hvor vi spiller, ser film, laver mad sammen og bare nyder at være en familie. Og hvor er det bare fedt. Så må webshop- og økonomi-toget køre videre uden os for en stund.

Hav en god dag derude og husk at nyde det skønne vejr. Foråret brager bare derudaf lige nu.

 

Hilsen Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man holde fest, når Danmark er lukket ned?